Continu verhoging cyberveiligheid door E-learning

Een belangrijk onderdeel van de nieuwe privacywetgeving is dat alle medewerkers in uw organisatie bewust omgaan met persoonsgegevens. Dit vraagt nogal wat van iedereen in de organisatie. In onze E-learning modules bieden wij alle medewerkers de juiste informatie passend bij hun verantwoordelijkheden, functie en niveau. Om de realiteit van mogelijke cyberaanvallen zoveel mogelijk te benaderen, is onze E-learning module ontwikkeld met een Ethisch Hacker.

AVG proof

Door middel van een koppeling met uw personeelsdatabase is controleerbaar dat alle medewerkers de E-leaningsmodules hebben doorlopen. Dit is belangrijk omdat u verplicht bent om aan te tonen dat uw organisatie voldoende maatregelen heeft genomen ter bescherming van persoonsgegevens. Bij het goed doorlopen van de module ontvangt de deelnemer een certificaat op naam.

Awareness test & training

Na het volgen van deze algemene workshop adviseren we een awareness test uit te voeren. Door de awareness test kunnen we de trainingen optimaal afstemmen op de kwetsbaarheden die hierin geconstateerd zijn. Na de test volgen uw medewerkers vervolgens onze trainingen waarbij we ze helpen veilig en bewust om te gaan met uw apparatuur en data.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze E-learning module? Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel ons op 085 - 3036 340

Gelieve uw naam in te vullen

Gelieve uw emailadres in te vullen

Vul uw telefoonnummer in