Vertrouwen van uw klanten

Als bestuurder voelt u zich verantwoordelijk voor de veiligheid van uw bedrijf. Tegen inbraak en diefstal heeft u zich vast goed voorbereid, u bent tenslotte de eindverantwoordelijke. Het is 2018. De moderne dief breekt in op een computer van uw medewerker en steelt data en persoonsgegevens. Deze zijn geld waard, op het dark web, ja, ook een simpele naam met adres. Hoe ze binnenkomen? Ijzingwekkend gemakkelijk, we leggen het u graag uit in onze training. We laten u zien hoe u uw bedrijf kunt beveiligen en uw medewerkers bewust kunt maken.

Tactisch en strategisch inzicht in cybercriminaliteit

Deze workshop is qua niveau specifiek afgestemd op de bestuurskamer. Onze Senior Cyberrisico Manager is aanwezig en geeft uw bestuursleden tactisch en strategisch inzicht in het specifieke cyberrisico. Door middel van een eerste workshop met ethical hacker veranderen we net zoals bij uw medewerkers de mindset van uw hele directie. Onze ethische hacker neemt uw bestuursleden mee in de wereld van digitale criminaliteit. Door deze sessie zorgen we op een ludieke manier voor een betere cyber hygiëne in uw bestuur. Uw bestuursleden leren de gevaren herkennen van onder andere phishing, cryptomails en ongenode gasten.

Discussie op niveau

Onze ervaring is dat de workshop veel vragen oproept. In het laatste gedeelte van de workshop is ruimte gereserveerd om met elkaar van gedachten te wisselen. We zorgen dat alle deelnemers op een positieve manier het cyberrisico op waarde in kunnen schatten, zodat de juiste acties kunnen worden genomen in de organisatie.

Train de Trainer programma

Wij begrijpen dat het verhogen van bewustwording van iedereen in de organisatie een hoge investering in geld en tijd teweeg brengt. Daarom hebben we een uniek concept ontwikkelt, waarbij wij uw managers trainen. Uw managers kunnen vervolgens uw teams aansturen en trainen, waardoor de investering beperkt kan blijven. Daarnaast zorgt onze aanpak voor betere zelfsturende teams en begrip over en weer voor protocollen en te nemen maatregelen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze Security Awareness training voor uw managers en het Train de Trainer programma? Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel ons op 085 - 3036 340

Gelieve uw naam in te vullen

Gelieve uw emailadres in te vullen

Vul uw telefoonnummer in