Cyber: het onderwerp voor 2018

U bent zich bewust van de forse toename van cyberincidenten. Tijdens overleg met uw ICT afdeling en directie komt het onderwerp cyber regelmatig voorbij. In hoeverre kunt u bijdragen aan het veiliger werken van uw werknemers? Welke stappen kunt u zetten om met ICT en directie de compliance voor te bereiden en hoe neemt u de werknemers daarin mee? Hoe motiveert u uw werknemers in dit proces?

Awareness workshop

Door middel van een eerste workshop veranderen we de mindset van uw managers. Een ethical hacker neemt uw managers mee in de wereld van digitale criminaliteit. Door deze eerste bewustwordingsworkshop zorgen we op een ludieke manier voor een betere cyber hygiëne in uw organisatie. Uw managers leren de gevaren herkennen van onder andere phishing, cryptomails en ongenode gasten. Deze workshop is voor iedere manager te volgen en kent een optimale combinatie tussen praktijk en theorie.

Train de trainer

Door het trainen van uw managers kunnen zij uw medewerkers beter aansturen in bewust en veilig werken. Wij helpen uw managers bij het geven van positieve kritiek, zodat ze uw medewerkers beter kunnen aansturen. Uw managers worden door ons opgeleid tot uw Security Awareness trainers, zodat u kunt aantonen dat u continu met Security Awareness bezig bent. Uiteraard zorgen wij voor regelmatige updates en herhalingen, waardoor de kwaliteit op peil blijft.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze Security Awareness training voor uw managers en het Train de Trainer concept? Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel ons op 085 - 3036 340

Gelieve uw naam in te vullen

Gelieve uw emailadres in te vullen

Vul uw telefoonnummer in