Digitale veiligheid in 2018

Waarschijnlijk gaan uw medewerkers zorgvuldig om met het afsluiten van de voordeur, weten ze hoe ze het alarm moeten inschakelen en alarmeren ze bij onraad. Het is 2018. De nieuwe inbreker dient zich niet meer fysiek aan, maar klopt op de digitale deur, de computer van uw medewerker. Hoe doet hij/zij dat, hoe herken je een aanval en welke verschillende vormen zijn er bekend? Hoe krijgt u de urgentie van veilig werken met data en bestanden over op uw medewerkers?

Awareness workshop

Door middel van een eerste workshop veranderen we de mindset van uw medewerkers. Een ethical hacker neemt uw medewerkers mee in de wereld van digitale criminaliteit. Door deze eerste bewustwordingsworkshop zorgen we op een ludieke manier voor een betere cyber hygiëne in uw organisatie. Uw medewerkers leren de gevaren herkennen van onder andere phishing, cryptomails en ongenode gasten. Deze workshop is voor iedereen te volgen, van HR medewerker tot receptionist.

Awareness test & training

Na het volgen van deze algemene workshop adviseren we een awareness test uit te voeren. Door de awareness test kunnen we de trainingen optimaal afstemmen op de kwetsbaarheden die hierin geconstateerd zijn. Na de test volgen uw medewerkers vervolgens onze trainingen waarbij we ze helpen veilig en bewust om te gaan met uw apparatuur en data.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Security Awareness training voor uw medewerkers? Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel ons op 085 - 3036 340

Gelieve uw naam in te vullen

Gelieve uw emailadres in te vullen

Vul uw telefoonnummer in