Gaten in de IT voorkomen

Als ICT-er bent u vaak de redder in de nood. U heeft kennis van zaken waar de meeste medewerkers niet in thuis zijn en uw bijdrage voor uw bedrijf is onmisbaar. Merkt u dat u meer geconsulteerd wordt over beveiliging (preventie)? Weet u hoe het zit met de verantwoordelijkheid van uw werkzaamheden in de keten? Zou het uw IT team versterken als er beter wordt gecommuniceerd en zou dit de veiligheid ten goede komen?

Security Training

De IT afdeling binnen organisaties geniet vaak een aparte status en veel blindelings vertrouwen. Er is niet altijd iemand die het werk van de IT'ers controleert. Dit is logisch, er is niemand die meer kennis heeft van de IT dan de afdeling zelf. Hierdoor kan het gevaar ontstaan dat de slager zijn eigen vlees keurt. Doordat IT afdelingen soms overbelast zijn geraakt hebben we de ervaring dat ad-hoc werken en brandjes blussen de standaard werkwijze is geworden. Ruimte om te werken op basis van structuur, vastgestelde protocollen en feedback komen dan in de knel. Hierdoor kunnen ernstige kwetsbaarheden ontstaan.

Tijdens de Security Training nemen Ethical Hackers van CYCO de teamleden mee door de basisbeginselen van veilig inrichten, ontwikkelen en programmeren. Hierbij wordt het hele team aangeleerd om buiten het Technische aspect elkaar feedback te geven, via het 4-ogen principe te werken en daardoor een slag te maken in betere communicatie en effectiever werken.

Kwetsbaarheden analyseren en oplossen

  • Heeft u behoefte om uw IT team sterker te maken?
  • Wilt u het doen van risicovolle aannames gaan vermijden?
  • Durft u de uitdaging aan om samen met CYCO de kwetsbaarheden in uw organisatie te inventariseren en op te lossen?

Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel ons op 085 - 3036 340

Gelieve uw naam in te vullen

Gelieve uw emailadres in te vullen

Vul uw telefoonnummer in